E85 átalakító EU-s beépítési engedéllyel

2013-09-03  •  E85 TUNING

A BioETUN készülékek kizárólagos cseh importőre, az ASTES Company Ltd. szigorú műszaki és környezetvédelmi mérések után 2013 augusztusában megszerezte az általunk gyártott átalakító berendezések tömeges beépítésére az egész Európai Unióban érvényes engedélyt.

A 4, illetve 8 henger vezérlésére is alkalmas "e" típusjóváhagyással rendelkező E85 átalakító ezzel egyedül álló módon hazánkban is beépítési homologizációs engedéllyel rendelkezik. » tovább

BioETUN E85/benzin átalakító elektronika család

2012-08-26  •  E85 TUNING

A BioETUN programozható E85/benzin átalakítócsaládot az elektronikus befecskendezésű benzines járművek legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb módon történő E85 bioetanol üzemanyaggal történő üzemeltettetésére dolgoztuk ki.BioETUN - átalakító elektronika család tagjai:

    * BioETUN (kiegészítő jelzés nélkül) - Maximum 8 henger vezérlésére  
    * BioETUN 1-4 - maximum 4 henger vezérlésére
    * BioETUN P&H - Peak &Hold befecskendező rendszerekhez. - JELENLEG NEM KAPHATÓ!
    * BioETUN Display - élő adatok kijelzése
    * BioETUN E85 Üzemanyag Összetétel Érzékelő - E85/benzin keverékarány megállapítása
    * BioETUN Teszter - diagnosztikai műszer beszerelő műhelyek részére

A termékekről részleteket erre a linkre kattintva tudhat meg.

Új BioETUN 1-4 hengeres átalakító elektronika

2011-03-11  •  E85 TUNING

BioETUN 1-4 a gyártó ötödik generációs készüléke. Az elmúlt öt évben az E85 átalakító elektronika fejlesztésben szerzett tapasztalatainkat a legújabb programozható készülékben ötvöztük. A beszerelő műhelyek és a felhasználói igényeket figyelembe véve a BioETUN 1-4 hengeres készülék új 133 széles, 69 mm magas és 30 mm mély dobozt kapott, mely a készülék biztonságosabb és kényelmesebb rögzítésére szolgál. Mostantól a kábelek nem forrasztva vannak a nyomtatott áramköri lapra, hanem ismét autóipari csatlakozóval kapcsolódnak, így a szerelés és a készülék ellenőrzése is könnyebbé válik. Amennyiben esetleg más járműbe szeretnék áthelyezni a készüléket, csupán egy új - külön megvásárolható - kábelkötegre van szükség.
A műszaki tartalom és a minőség nem változott: az elektronika autóipari alkatrészekből épül fel, vezérlését továbbra is rendkívül gyors és megbízható  32 bites processzor látja el. Továbbra sem hozunk kompromisszumokat a kábelek kiválasztásakor, így a készülék FLRY 0.35, 0.5, 0.75 mm2 minőségi autóipari vezetékkel készül


A legprofibb E85 motorvezérlő

2010-10-12  •  E85 TUNING

Amennyiben a BioETUN készülék nyújtotta lehetőségek nem elégítik ki, mert tuning céllal szeretné átalakítani járművét vagy E85 üzemű versenyautóra vágyik a legoptimálisabb megoldás a gyári motorvezérlő szerepét átvevő ETUN motorvezérlő.

Akár 18 szonda jelét is feldolgozó programozható elektronika páratlan a hazai piacon.  Használatával benzinnel is növelhető a motor teljesítménye és optimalizálható a fogyasztás valamint alkalmassá teszi az autót az E85 üzemanyagban rejlő lehetőségek kiaknázására.
Az ETUN programozható motorvezérlő komputerrel a motor összes működési paramétere nyomon követhető, üzemelés közben állítható, log file-ba kiírható. A gyári számítógép szerepét teljes körűen átveszi, miközben új funkciókat kínál (rajtprogram, als mód, pontos turbónyomás vezérlés).
Az ETUN motorvezérlő elektronia vezérlik a gyújtásidőt, a befecskendezendő üzemanyag mennyiségét, a befecskendezés idejét, a kipufogógáz-visszavezetést, a fojtószelep állását, az átkapcsolható szívócső állását, benzines járműveknél a vezérműtengely helyzetét. Folyamatosan figyeli a fordulatszámot, a motor, a beszívott levegő és a kipufogó hőmérsékletét, illetve a gázpedál állását.
» tovább

Magyar gyártmány

2010-10-12  •  E85 TUNING

Az E85tuning benzin/E85 átalakító elektronika teljes egészében magyar mérnökök fejlesztése, és magyar összeszerelésű berendezés.

FIGYELEM!

Bioetanolos üzemelésre csak benzinüzemű jármű alakítható át. A gyártó által javasolt üzemanyagtól való eltérés kizárólag saját felelősségre történhet. Az E85 üzemanyag használata garanciavesztést eredményez, még ha nem is az üzemanyag miatt adódik a probléma. Az átalakításokból és az elektronika nem szakszerű beszereléséből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.