Általános garanciális feltételek


A BioETUN benzin/E85 átalakító elektronikára teljes körű élettartam garanciát adunk.

Meghibásodás esetén a garanciajegyen szereplő terméket nem javítjuk, hanem az eredetivel megegyező, illetve az eredetitől korszerűbb készülékre cseréljük. A készülék ki- és beszereléséről a vevőnek kell gondoskodnia.
Garanciális cserére terméket csak eredeti kiegészítő tartozékaival, azok hiánytalan megléte esetén (csatlakozók, kapcsoló stb.) veszünk át. 
aranciális cserére csak abban az esetben áll módunkban átvenni, ha a készülék háza, az azonosító címke és az elektronikát körülvevő műgyanta sérülésmentes. Kérjük, hogy a garanciajegyet gondosan őrizze meg, a garancia érvényességének feltétele az eredeti garanciajegy.


Garanciavesztés okai:

  •     A terméken törés, repedés, égés vagy egyéb látható fizikai sérülés van,
  •     Helytelen tárolás, elemi kár okozta meghibásodás. (pl.: villám, túláram),
  •     Nem megfelelő elektronikus védelemmel ellátott készülék azonos tápellátási rendszerre való kötése. (pl.: utólagosan beépített - HID - xenon világítás),
  •     Nem rendeltetésszerű használat. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat, a termék specifikációjában megadott paramétereket meghaladó mechanikai és elektromos terhelés, illetve egyéb, nem a rendeltetési célnak való felhasználás.
  •     Amennyiben a terméken végzett javítási és szerelési munkálatokat nem az azokat elvégezni jogosult, a megfelelő jogosítványokkal, szakképzettséggel rendelkező személy, hanem egyéb megfelelő jogosítványokkal, szakképzettséggel nem rendelkező személy, vagy vásárló végzi, és a hiba ennek következtében keletkezett a terméken.


Nem garanciális ok:
  •     Szakszerűtlen szerelés, kábelezés,
  •     Szoftver probléma (operációs rendszer nem támogatja, nem kompatibilis),
  •     Más meghajtó program, BIOS és szoftverfrissítés,
  •     Nem vállalunk garanciát az adott termék szállítása vagy üzemeltetése közben külső események hatására bekövetkező meghibásodásaira.

A Vevő jogait és kötelezettségeit, valamint a gyártókat terhelő kötelezettségeket a 117/1991. (IX. 10.) Korm. Rendelet tartalmazza.

A garancialevél innen letölthető.

FIGYELEM!

Bioetanolos üzemelésre csak benzinüzemű jármű alakítható át. A gyártó által javasolt üzemanyagtól való eltérés kizárólag saját felelősségre történhet. Az E85 üzemanyag használata garanciavesztést eredményez, még ha nem is az üzemanyag miatt adódik a probléma. Az átalakításokból és az elektronika nem szakszerű beszereléséből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.