Garanciális BioETUN v3 teszt készülékek 25 000 forintért eladók

2011-05-24  • E85 TUNING

A BioETUN fejlesztések alatt minden esetben tartós teszteknek vetjük alá a készülékeket a gyártás minden fázisában. A raktárból előkerült néhány V3-as készülék melyeknek hasonló volt sorsuk, használták őket a kollégák de az újabb típusok teszteléséve feleslegessé váltak.

Mindegyik hibátlan műszaki állapotú készülék, ezért kár porosodni hagyni. Úgy gondoltuk, hogy kedvezményes áron 25 000 Ft-ért (mely a postaköltséget is tartalmazza) bárki elviheti.  Természetesen ezekre a készülékekre is örök garancia jár. A csomagok tartalmazzák az összes szükséges alkatrészt, beszereléskor esetleg a kábeleken kell majd toldani, visszabontani a bebandázsolt vezetéket.

Csupán 5-6 készülékről van szó, így akit érdekel ne tétovázzon. Ideális választás lehet például központi befecskendezéses Swift gépkocsikhoz.

Érdeklődni az erdekel @ e85tuning.hu email címen lehet.

FIGYELEM!

Bioetanolos üzemelésre csak benzinüzemű jármű alakítható át. A gyártó által javasolt üzemanyagtól való eltérés kizárólag saját felelősségre történhet. Az E85 üzemanyag használata garanciavesztést eredményez, még ha nem is az üzemanyag miatt adódik a probléma. Az átalakításokból és az elektronika nem szakszerű beszereléséből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.