BioETUN TESZTER

2011-06-13  • E85 TUNING

Elkészült a BioETUN készülékek diagnosztikai műszere  beszerelő műhelyek részére.

A BioETUN TESZTER csupán tápfeszültséget igényel majd a BioETUN elektronikát rádugva automatikusan indítja a frissítést és az ellenőrzést. Használatával kiszűrhető a hibás bekötésekből adódó reklamáció, a hibásnak vélt készülék beszerelés nélkül is azonnal leellenőrizhető, frissíthető. A kétsoros LCD kijelző hiba esetén a kód és a hiba megnevezése olvasható. A készülék 26 hibakódot jelezhet.
A TESZTER alkalmas a régebbi típusú BioETUN készülékek tesztelésére is, de ilyen esetben egy oldható csatlakozósorral szerelt teszt kábelre is szükség van.

A BioETUN TESZTER rendelkezik számítógépes csatlakozási lehetőséggel egy rs232-es porton keresztül. Számítógépre kapcsolva terminál program segítségével a tesztelési fázis további részletei is kiolvashatóak.

A teszter precíziós árammérést végez: 0.1 mA felbontással tudja mérni a csatlakoztatott BioETUN elektronika áramfelvételét. A teszteléskor rejtett hibákat is ki lehet vele mutatni (beültetési hibák, alkatrész hibák, hibás szivárgó kondenzátorok stb.)

Működése:

  • Árammérés végzése jelenleg 5 helyen
  • Funkcionális tesztek, csatornák mérése
  • Frisítés, felprogramozás

A BioETUN Teszteren megvizsgált készülékek garantáltan hibamentes.


Viszonteladóknak és olyan műhelyeknek ajánljuk ahol az átalakítások száma jelentős.

Ára: 40 000 Ft + Áfa


FIGYELEM!

Bioetanolos üzemelésre csak benzinüzemű jármű alakítható át. A gyártó által javasolt üzemanyagtól való eltérés kizárólag saját felelősségre történhet. Az E85 üzemanyag használata garanciavesztést eredményez, még ha nem is az üzemanyag miatt adódik a probléma. Az átalakításokból és az elektronika nem szakszerű beszereléséből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.